The Balm Time Balm Face Primer / Makyaj Bazı incelemesi

Herkese mutlu pazarlar diliyooruum.  Umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir ve haftanın tüm yorgunluklardan kurtularak güzel bir haftaya hoş bir şekilde başlarsınız.
Bugün size çok sevilen makyaj markası olan The Balm’ın primer’ından yani, makyaj bazından bahsedeceğim. Peki ya nedir bu makyaj bazı derseniz; makyaj bazı makyajınızın sabitliğini arttıran, her ürünün kendine göre matlık, ekstra ışıltı, ince çizgi görünümünü azaltma, gözenek sıkılaştırma vs. gibi özelliklileri olan makyaj malzemesi. Özellikle özel gün makyajlarının olmazsa olmazıdır. Veya tüm gün makyajının akmasından şikâyetçi olanların en büyük kurtarıcısı.

Peki ya gelelim The Balm Time Balm Face Primer’a.


Bu makyaj bazı The Balm’ın diğer ürünleri gibi paraben içermiyor. İçeriğinde A,C,E vitamini var. İnce çizgilerin ve gözeneklerin görünümünü azaltmayı, tonunu dengelemeyi vadediyor. Peki, vaatlerini yerine getiriyor mu?

Cilt tonunu dengeleme konusunda bence başarılı fakat gözenek konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Açıkçası gözenek görünümünü azaltma konusunda pek bir etkisini görmedim. Ama diğer primerlara göre içeriğinin temiz olması ve tabii ki maddi açıdan da uygun olması tercih etme nedenlerimden olmuştu. Fakat 6 aylık bir kullanım süresi var. Benim bu ürünü 6 ayda bitirmem pek de imkânlı değil. Çünkü zaten günlük hayatımda fondöten kullanan birisi değilim. Çok nadir yoğun makyaj yaptığım için primera da çok ihtiyacım olmuyor. Bu nedenle kullanım süresinin bittiğinde ürünüm daha çeyreğine bile gelmemiş olacağım. Çünkü ürün fotoğrafta da gördüğünüz üzere çok yoğun kıvamlı ve çok az aldığınızda bile tüm yüzünüze yetiyor. İçeriğinde silikon var ve bunu zaten ürünü elinize aldığınızda hissediyorsunuz. Bu nedenle ürünü her gün kullanmamanızı öneririm.




Bir de ürünün kokusundan bahsedeyim. Açıkcası benim kokuya karşı yoğun bi hassasiyetim yok bu nedenle kokusu bana hiç de kötü olmadı hatta yok denecek gibi bence. 

Ambalaj yapısına gelirsek, ambalaj gayet kullanışlı ihtiyacınız kadar olan ürünü almanızı sağlıyor. O sevdiğimi cicili bicili balm ambalajlarında olmasa da, yine de sevimli bir rengi var. Ürünü tüm gratislerde bulabilirsiniz. Hele ki %50 indirimde bulduysanız almanız taraftaryım.

Benim ürü hakkında düşüncelerim bunlar. Sizlerin de ürün hakkında yorumlarınız varsa, aşağıdaki kutucuk ve biz sizleri sevgiyle bekliyoruz

Kendinize güzel bakın, takipte kalıın..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sephora'ya İade Nasıl Yapılmaz..

Sulu Boya Görünümlü Tırnak Deseni

Kendin Yap: Yüz Temizleme Köpüğü / Köpük Sabun Nasıl yapılır ?